Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Voorverkoop Samsung Galaxy S8 laat zien dat iedereen het Note 7-fiasco is vergeten

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2017, 23:47 CategorieAndroid

Samsung zat zich waarschijnlijk op de nagels te bijten: of het eerste vlaggenschip ná de volledig geflopte Galaxy Note 7, de Galaxy S8, wel omarmd zou worden door de consument. Deze zorgen zijn voorbij. Samsung meldt een overweldigende belangstelling. De voorverkoop breekt alle records.

Opluchting

Dat moet een geweldige opluchting zijn voor Samsung, dat miljarden heeft verloren aan het fiasco met de ontploffende Note 7. Inmiddels is de Note 7 in sommige landen toch nog met een kleinere batterij op de markt gebracht, maar dat is een ander verhaal.

Topsegment

De Samsung Galaxy S8 en de S8 Plus zijn grote phablets in het topsegment. Dit zijn de toestellen die moeten concurreren met de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Samsung heeft in een verklaring naar buiten gebracht dat de “voorbestellingen van de Galaxy S8 en de S8 Plus de verkoopcijfers van de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge voorbij zijn gestreefd met dubbele cijfers. De meerderheid van de consumenten kiest voor de Galaxy S8 Plus met Midnight Black als kleur.”

Phablets

Samsung heeft geen precieze cijfers naar buiten gebracht. Er wordt alleen gesproken over een stevige groei.

Beide telefoons zijn phablets. Samsung heeft de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ voorzien van een 5,8- en 6,2-inch Super AMOLED-display. Daarmee zijn ze qua display groter dan de S7 en S7 Edge van vorig jaar.

In dit bericht lees je alles over de Samsung Galaxy S8 (Plus).

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.