Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Windows 10 Creators Update wordt nu uitgerold naar Windows 10-gebruikers

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2017, 9:23 CategorieWindows

De Windows 10 Creators Update wordt vanaf nu uitgerold naar iedereen die Windows 10 op zijn pc of tablet gebruikt. Dat betekent dat je de update nu elk moment kunt verwachten: je hoeft hier niets voor te doen, Windows Update brengt je vanzelf op de hoogte.

Download de Windows 10 Creators Update

Na maanden in ontwikkeling te zijn geweest is het vandaag eindelijk zo ver: Microsoft is begonnen met het uitrollen van de Windows 10 Creators Update. Dit betekent echter niet dat iedereen ook vandaag of morgen een notificatie ontvangt met de boodschap dat de update kan worden gedownload. Het kan nog een paar dagen of zelfs weken duren voordat iedereen is voorzien van de update, aangezien dat updateproces vaak in fases wordt uitgevoerd. Mocht je echt niet kunnen wachten, dan kun je de update ook handmatig downloaden naar je apparaat.

In dat geval is het mogelijk de Windows 10 Update Assistant te downloaden. De Windows 10 Update-assistent wordt geïmplementeerd op Windows 10-pc’s en -tablets waarop nog niet de laatste update geïnstalleerd is. Daarnaast heeft Microsoft nog een patch voor het besturingssysteem uitgerold, waardoor de computer of tablet helemaal soepel aan moet voelen na het updaten. De Windows 10 Creators Update neemt onder meer een avondmodus, nieuw Paint-programma en een gamemodus met zich mee voor Windows-gebruikers.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Reacties

  1. eekman
    27 januari, 2018 om 8:49

    Waardeloos. Microsoft moet je de keuze laten of je zo’n verandering wil hebben op je tablet. Schermtoetsenbord was na update verdwenen en na erg lang zoeken en frustaties weer gevonden.
    Aanstrepen in een boek gaat met de surfacepen moeilijker.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.