Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Xiaomi Mi Max 2 is al op de foto te zien in een doorzichtig hoesje’

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2017, 9:25 CategorieAndroid

Er zijn foto’s opgedoken waarop we mogelijk voor het eerst kennismaken met de onaangekondigde Xiaomi Mi Max 2. De kans is groot dat dit wederom een grote phablet wordt met dunne randen, zoals bij de voorganger van dit toestel het geval is.

Xiaomi Mi Max 2 aanstaande – gerucht

Over een paar dagen zal de Chinese fabrikant Xiaomi een nieuwe smartphoneserie onthullen. Dat zullen de Xiaomi Mi 6 en Mi 6 Plus gaan worden. Maar misschien krijgen we tegen die tijd ook al wat te horen over de opvolger van de Xiaomi Mi Max. Eerder dook die opvolger al op in een benchmark, waardoor we alvast een voorproefje van de mogelijke specificaties hebben gekregen. Vandaag zijn er echter foto’s opgedoken waarop we het toestel mogelijk te zien krijgen. Helaas staat de voorkant van de Xiaomi Mi Max 2 er niet op.

De handset is hierboven afgebeeld in een doorzichtig hoesje, dat kan een aantal vreemde randen verklaren. Desondanks bieden de foto’s een mooie weergave van het design aan. Op de foto’s is namelijk te zien dat de Xiaomi Mi Max 2 een koptelefoonaansluiting, twee speakers, een usb-type-c-poort, een metalen build en een infraroodlaser krijgt. Verder wordt er beweerd dat het scherm 6,44-inch groot zal zijn en de schermresolutie 1080p zal zijn. Onder de motorkap zit mogelijk een Qualcomm Snapdragon 626, evenals 4 GB aan werkgeheugen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.