‘Accessoiremaker maakt alvast een hoesje voor een iPad met een 10,5″-scherm’

11 mei 2017 1 Minuut 0 Reacties
iPad-2017

Accessoiremaker Urban Armor Gear heeft alvast gewerkt aan een hoesje voor een iPad met een scherm van 10,5-inch. Dit hoesje moet in juni 2017 te koop zijn, waardoor de mogelijkheid bestaat dat Apple binnenkort een nieuwe tablet aankondigt.

Hoesje voor een iPad met een 10,5″-scherm

Accessoiremaker Urban Armor Gear brengt mogelijk in juni, in de VS, een hoesje uit op de markt die is bedoeld voor de iPad met een 10,5″-scherm. Het hoesje zal in drie kleuren verkrijgbaar zijn. Datzelfde hoesje is ook al verkrijgbaar voor het grotere Pro-model met een scherm van 12,9-inch. Dat hoesje is compatibel met de Apple Smart Keyboard en er is ook ruimte voor de Apple Pencil. Door de verschijning van het nieuwe hoesje, lijken de geruchten over een nieuwe tablet opnieuw op te laaien: is ‘ie dan echt aanstaande?

Dat is voorlopig nog even de vraag, aangezien Apple zelf nog niets over het product naar buiten heeft gebracht. Wel is er al vaker nieuws over nieuwe iPads naar buiten gekomen. Het 10,5″-model kwam eerst samen in het nieuws met het nieuwe 9,7″-model, die inmiddels verkrijgbaar is. Het is nu wachten op Apple, die mogelijk een nieuwe iPad kan aankondigen tijdens het aankomende WWDC-evenement dat 5 juni van start gaat. Het kan natuurlijk ook altijd zijn dat hoesjemakers alvast producten maken op basis van geruchten op het internet.

Reacties (0)