Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia One 10 (B3-A40) met Android 7.0 Nougat gelekt

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2017, 11:55 CategorieAndroid

Er is een nieuwe tablet van Acer gelekt: de Acer Iconia One 10 (B3-A40). De fabrikant zelf heeft het apparaat nog niet gepresenteerd. Wel is de tablet al gespot bij de Amerikaanse communicatiewaakhond, waardoor enkele specificaties al op straat liggen.

Nieuwe Acer Iconia One 10 op komst

Vandaag is er een nieuwe tablet van Acer gelekt, de Acer Iconia One 10 (B3-A40). De tablet is dus niet gepresenteerd door de fabrikant, maar gespot bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. Dit moet de opvolger worden van de B3-A30. Van de B3-A40 verschijnen straks waarschijnlijk twee modellen: één model met een high definition-scherm en één model met een full hd-scherm. Allebei de tablets zouden op Android 7.0 Nougat gaan draaien, zoals het er nu naar uitziet. De prijs zou beginnen op 179 dollar, denkt de website Tablet Monkeys.

Hoewel de specificaties overeenkomen in vergelijking met het vorige model, zijn er ook dingen anders. Zo worden de tablets voorzien van 2 GB aan werkgeheugen en treffen we waarschijnlijk de quadcore MediaTek MT8167-processor aan. Consumenten zouden moeten kunnen kiezen tussen modellen met 16 of 32 GB aan opslagruimte. Verder is er wifi, een accu van 6.200 mAh, een twee en een vijf megapixel-camera, zijn er stereospeakers, is er een koptelefoonaansluiting en een micro-usb-poort. Over een Nederlandse release is niets bekend.

  • Delen:
Acer Iconia One 10 (B3-A40)
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.