Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer lanceert nieuwe versie convertible notebook Spin 1

Geschreven door
Geplaatst op25 mei 2017, 9:52 CategorieWindows

Het is nog maar een half jaar geleden dat Acer in de vorm van de Spin 1 een betaalbare convertible notebook op de markt bracht, maar nu al staat er een nieuwe versie aan te komen. De Spin 1 wordt vernieuwd en moet vanaf augustus in de schappen liggen.

Acer Spin 1 vernieuwd

De Acer Spin 1 draait op Windows 10 en moet dankzij een volledig metalen behuizing draagbaar zijn. Het is volgens de Taiwanese fabrikant een ideale convertible voor diegenen die onderweg ook wat werk willen verzetten. Zo kun je dankzij ondersteuning voor Windows Ink met een Acer Active Stylus ook onderweg aan de slag gaan. Het is natuurlijk een convertible en dat houdt in dat je het apparaat in vier modi kunt gebruiken; laptop, presentatie, tablet en tent.

Met zijn 14 mm dunne behuizing weegt het apparaat 1,25 kg. Onder de motorkap is het apparaat voorzien van de nieuwste Intel Pentium- of Intel Celeron-processor, 4GB aan DDR3L-geheugen en een eMMC-opslag van 32GB, 64GB of 128GB. Het 11.6-inch ips-display is voorzien van een 1920 bij 1080 pixels resolutie en een kijkhoek van 178 graden. De batterij gaat acht uur mee.

Alle modellen uit de Spin 1-serie beschikken over een Precision Touchpad dat Windows 10-gebaren ondersteunt en komen met 802.11ac 2×2-technologie voor snelle WiFi. Ook beschikt het apparaat over Acer BluelightShield, dat oogvermoeidheid door langdurig schermgebruik kan helpen beperken. Aan beide kanten van de convertible is een luidspreker met Acer TrueHarmony-technologie geplaatst. De audiokanalen keren automatisch om voor een optimale geluidskwaliteit in elke modus. Daarbij zijn ze gekoppeld aan een HD-webcam voor videogesprekken. Extra connectiviteitsopties zijn onder andere Bluetooth 4.0, een USB 3.1-poort, een USB 2.0-poort, een HDMI-poort en een microSD-kaartslot (SDXC).

Prijs en beschikbaarheid

De Acer Spin 1 is vanaf augustus verkrijgbaar in de Benelux vanaf 499 euro.

Zodra alle specificaties bekendgemaakt worden vind je de Spin 1 convertibles in onze tablet database. Hier kun je alle tablets en convertibles die in Nederland te koop zijn vergelijken.

  • Delen:
Acer Spin 1
Acer Spin 1
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.