Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android O zorgt ervoor dat de emoji er wederom anders uitzien

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2017, 9:32 CategorieAndroid

Wanneer Android O straks voor iedereen beschikbaar is, zullen de Android-emoji er wederom anders gaan uitzien. Google heeft deze communicatieplaatjes namelijk van een nieuw design voorzien. De plaatjes zijn van ver gekomen.

Emoji van Android O

Het is geen geheim meer dat Android O een aantal grote veranderingen met zich mee gaat brengen. Tijdens de Google I/O-presentatie van 17 mei heeft Google laten weten dat de software-upgrade in het teken staat van snelheid en veiligheid. Maar dat is natuurlijk niet alles. Ook zullen er visueel genoeg dingen gaan veranderen, zoals bijvoorbeeld de emoji. Voor de release van Android O heeft Google namelijk gezorgd voor opnieuw ontworpen versies van deze communicatieplaatjes. De kekke poppetjes zijn nu voorzien van een ronde vormgeving.

Voorheen hadden die afbeeldingen een blob-achtige vormgeving. Ook lijken de nieuwe plaatjes ietwat gedetailleerder te zijn dan voorheen. Via de website Emojipedia krijg je alvast een voorproefje van wat je straks kunt verwachten van die plaatjes. Alle communicatieplaatjes zijn onder handen genomen en Android O zal straks ook alle nieuwe versies gaan ondersteunen. De Android-emoji zijn van ver gekomen: ooit waren het nog plaatjes van een buitenaards wezen. Daarna transformeerden ze in blobmonsters en nu zijn ze voorzien van een rond design.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.