Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Arrow Launcher laat je nu ook snelkoppelingen toevoegen aan app-iconen

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2017, 9:24 CategorieApplicaties

Het Garage-team van Microsoft heeft een update uitgebracht voor de Arrow Launcher, waardoor gebruikers snelkoppelingen kunnen gebruiken. Middels snelkoppelingen krijg je snel toegang tot specifieke features van een app, zonder hem te hoeven openen.

Download de update voor Arrow Launcher

Het Garage-team van Microsoft, een groep mensen binnen de softwaregigant dat zich bezighoudt met allerlei experimentele applicaties en diensten, heeft vandaag een update uitgebracht voor de Arrow Launcher. Dit is een app voor Android, die het uiterlijk en de functionaliteit van je smartphone of tablet kan aanpassen. Versie 3.4 voegt een aantal nieuwe mogelijkheden toe. Zo krijgen gebruikers toegang tot snelkoppelingen. Die snelkoppelingen bieden gebruikers de mogelijkheid aan snel specifieke onderdelen van een app te gebruiken.

Daar hoeven die gebruikers de app niet eens voor te openen: dit kan allemaal vanaf het thuisscherm. Verder krijgen gebruikers van de Arrow Launcher de mogelijkheid bepaalde verborgen apps met een wachtwoord te beveiligen, zodat alleen iemand met de juiste gegevens toegang tot die apps krijgt. Dat moet voor een veiligere omgeving zorgen. Daarnaast is er een omgeving bijgekomen waarin je snel notities kunt maken; die omgeving ondersteunt ook foto’s en afbeeldingen. De update wordt nu naar iedereen uitgerold met de app op zijn Android.

  • Arrow Launcher
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.