Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Chromebook Flip C101 is een convertible met een 10″-scherm

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2017, 15:49 CategorieChrome OS

Asus heeft hem zelf nog niet aangekondigd, maar het apparaat bestaat toch echt: de Asus Chromebook Flip C101 met Chrome OS. Het apparaat is door een bekende techjournalist gespot op de Computex-beurs in Taiwan.

Dit is de Asus Chromebook Flip C101

Techjournalist Roland Quandt, iemand die ook vaak informatie over nieuwe producten lekt, heeft de Asus Chromebook Flip C101 gespot op de Computex-beurs in Taiwan. En dat terwijl de fabrikant het apparaat, dat draait op Googles Chrome OS, zelf nog helemaal niet heeft aangekondigd. Het design van de Chromebook lijkt ontzettend veel op het vorige model. Daarnaast beschikt de C101 over hetzelfde 10,1″-scherm met een schermresolutie van 1.280 bij 800 pixels. Zo op het eerste gezicht lijkt er dus niet veel veranderd te zijn.

Onder de motorkap zit echter dit keer de Rockchip RK3399-processor met zes kernen en we zien in de video dat er dit keer usb-c-poorten aanwezig zijn. Ook is er een usb 3.0-poort en een micro-sd-kaartsleuf. Het omhulsel lijkt van aluminium gemaakt te zijn. Net als het vorige model is het mogelijk het scherm helemaal naar achteren te draaien, waardoor je er een tablet van maakt. Verder komen er mogelijk versies met 2 of 3 GB werkgeheugen op de markt en krijgen klanten de keuze uit opties met 16 of 32 GB aan interne opslagruimte.

  • Delen:
Acer Chromebook R 13
Acer Chromebook R 13 (CB5-312T)
Chrome OS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.