Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus onthult nieuwe 8″- en 10″-tablets tijdens Computex 2017

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2017, 11:12 CategorieAndroid

Asus heeft tijdens de Computex-beurs dit jaar drie nieuwe Android-tablets onthuld: de ZenPad 3S 8.0, ZenPad 10 Z301ML en ZenPad 10 Z301MFL. Heel veel aandacht hebben ze niet gekregen van de fabrikant, maar ze komen er toch echt aan.

Asus ZenPad 3S 8.0 en meer op komst

Asus heeft deze week drie nieuwe Android-tablets gepresenteerd tijdens Computex 2017. Heel veel aandacht hebben ze niet gekregen van de fabrikant, maar inmiddels is er al wel informatie over de tablets beschikbaar. De Asus ZenPad 3S 8.0 is de opvolger van de eerder uitgebrachte Asus ZenPad 3S 7.9 en zal beschikken over de Qualacomm Snapdragon 652. De camera zal over dertien megapixel beschikken. Verder is aanwezig: Android 7.0 Nougat, een usb-c-poort en een accu van 4.600 mAh. De tablet komt in verschillende configuraties.

Zo kan de consument straks kiezen voor een model met 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslagruimte en kan er worden gekozen voor 4 GB ram en 64 GB rom. Ook is er een micro-sd-kaartsleuf.

Dit zijn de nieuwe 10″-modellen

De nieuwe Asus ZenPad 10 Z301ML zal beschikken over een hd-display, een quadcore MediaTek MT8735W-processor, geklokt op 1,3 GHz, tot 3 GB aan werkgeheugen en tot 64 GB aan interne opslagruimte. Het Z301MFL-model beschikt over een full hd-display en een quadcore MT8735A-processor, geklokt op 1,45 GHz. De overige specificaties zijn hetzelfde gebleven.

Beide tablets beschikken verder over 802.11ab/g/n wifi, stereospeakers aan de voorkant, een usb-c-poort, micro-sd-kaartsleuf, koptelefoonaansluiting, een vijf megapixel-camera en een twee megapixel-frontcamera. Ook komen er versies uit die 4G gaan ondersteunen.

Wanneer deze tablets naar Nederland komen is nog niet bekend. Ook weten we nog niet wat de prijzen zullen zijn.

  • Delen:
Asus ZenPad 3S 10
Asus ZenPad 3S 10
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.