Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Transformer Mini T103 met ondersteuning voor 4G aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2017, 9:43 CategorieWindows

Asus heeft tijdens de Computex-beurs een nieuwe versie van zijn kleine hybride tablet aangekondigd: de Asus Transformer Mini T103. Dit nieuwe model beschikt over ondersteuning voor de e-sim en het 4G-netwerk.

Dit is de Asus Transformer Mini T103

Fabrikant Asus heeft tijdens de Computex-beurs een nieuwe variant van de Asus Transformer Mini aangekondigd: de T103. Dit is de opvolger van de T102 en biedt ondersteuning aan voor de e-sim en het 4G-netwerk. De verwachting is dat deze hybride tablet later dit jaar op de markt komt, maar onduidelijk is nog of dit ook voor Nederland zal gelden. Naast de ondersteuning voor de twee bovengenoemde features, is er verder weinig veranderd ten opzichte van de vorige versie. Het scherm van de tablet is 10,1-inch groot.

Onder de motorkap treffen we een Intel Atom x5-Z8350-processor aan, samen met 4 GB aan werkgeheugen en 64 of 128 GB aan interne opslagruimte. Het toetsenbord dat je op de bovenstaande foto ziet staan wordt meegeleverd. Ook wordt er een stylus meegeleverd en kun je de tablet overeind houden door een kickstand. Het scherm biedt een resolutie aan van 1280 bij 800 pixels. De camera aan boord beschikt over twee megapixel en de accu moet ongeveer elf uur meegaan. De Asus Transformer Mini T103 heeft een vanafprijs van 349 dollar.

  • Delen:
Asus ZenFone 3 Max (ZC553KL)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.