Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Berichtendienst Google Allo krijgt chatback-ups, linkpreviews en meer

Geschreven door
Geplaatst op4 mei 2017, 9:28 CategorieApplicaties

Google heeft via Twitter laten weten dat er nu een update voor Google Allo wordt uitgerold, die een aantal handige functies toevoegt. Zo kunnen gebruikers nu hun gesprekken als back-up opslaan en is er een incognitomodus voor groepsgesprekken.

Update beschikbaar voor Google Allo

De berichtendienst Google Allo heeft een update gekregen die een aantal handige features toevoegt. Dat heeft de zoekmachinegigant laten weten via Twitter. Zo krijgen gebruikers van deze chatapplicaties toegang tot de mogelijkheid chats als back-up op te slaan. Ook kunnen die gesprekken weer opgehaald worden wanneer er iets fout gaat of wanneer je de app opnieuw installeert. Daarnaast kunnen mensen zien wat er achter een link zit, middels linkpreviews, en zal er een speciale incognitomodus voor groepsgesprekken worden geïntroduceerd.

De update is nog niet breed uitgerold waardoor informatie momenteel schaars is. Echter, eerder verscheen al het gerucht dat Google Allo voor zijn back-ups gebruik zou maken van Google Drive. Ook zouden gebruikers de mogelijkheid krijgen gesprekken op een externe kaart op te slaan. Back-ups kunnen maken was een functie waar veel gebruikers van Allo om vroegen. Dan blijft er nog steeds wat te wensen over, want tot op de dag van vandaag moeten die gebruikers het nog steeds zonder een officiële desktopclient én sms-ondersteuning doen.

  • Google Allo
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.