Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #63

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer een nieuw soort Pokémon spel.

Pokémon: Magikarp Jump

Pokémon Go werd een jaar geleden razend populair, maar we zijn nog niet van de Pokémon apps af. The Pokémon Company heeft nu een nieuwe game uitgebracht die over Magikarp gaat. Het is de bedoeling dat jij als Pokémontrainer de visjes opvoedt en ze aanleert zo hoog mogelijk te laten springen. In de reeks misschien een waardeloze Pokémon, maar in dit spel toch zeker niet.

Pokémon: Magikarp Jump is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

  • Pokémon: Magikarp Jump

Keybase

Zou het niet fijn zijn als je zeer eenvoudig veilig kunt chatten via Twitter en Facebook? Keybase biedt ons de oplossing. Met deze applicatie hoef je geen telefoonnumer of e-mailadres toe te voegen om te kunnen chatten. Zo heb je dus ook geen telefoonnummers of e-mailadressen van anderen meer nodig. Daarnaast wordt er voor extra veiligheid ook nog eens gebruik gemaakt van end-to-end encryptie.

Keybase

Keybase is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

  • Keybase

PES 2017

PES en FIFA zijn ieder jaar weer dé voetbalspellen waar naar uit wordt gekeken. Vanaf nu kunnen we PES 2017 ook spelen op onze mobiele telefoon. Konami heeft de populaire voetbalgame geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en de app is nu beschikbaar voor Android en iOS. PES op de smartphone brengt wel een heel nieuwe game-ervaring met zich mee.

PES 2017 is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

  • PES 2017

Hebban Luisterboek-app

Het is de Week van het Luisterboek en in dat kader is Hebban bezig geweest met een luisterboeken app. In de gloednieuwe app is het mogelijk om fragmenten te beluisteren van twaalf luisterboeken. Die boeken zijn allemaal genomineerd voor de prijs de Beste Luisterboeken van het Jaar. Zo kun je er eenvoudig en ontspannen achter komen waar de genomineerde luisterboeken over gaan.

Hebban

Hebban is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

  • Hebban

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.