Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bèta van WhatsApp staat mensen toe gesprekken vast te pinnen

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2017, 12:33 CategorieApplicaties

Testers van de nieuwste bèta van WhatsApp krijgen nu toegang tot een nieuwe functie: de mogelijkheid gesprekken bovenaan vast te pinnen. Bij een chatdienst als Telegram is deze functie al een tijdje aanwezig, dus is deze functie meer dan welkom.

Gesprekken vastpinnen in WhatsApp

WhatsApp heeft nu al een tijdje een bèta-programma waar je jezelf voor kunt aanmelden. Doe je dat, dan krijg je toegang tot allerlei nieuwe functies die nog niet aanwezig zijn in de stabiele versie. Sinds dit weekend is er een nieuwe versie in omloop die een handige functie toevoegt: gebruikers kunnen nu gesprekken naar keuze vastpinnen. Daarmee zet je een gesprek aan de bovenkant vast, waardoor je er de volgende keer sneller toegang tot krijgt. Je kunt niet veel chats vastpinnen: in totaal gaat het om drie verschillende gesprekken.

Om toegang te krijgen tot de nieuwe functie, dien je WhatsApp bèta-versie 2.17.162 (of 163) te downloaden naar je Android-apparaat. Helaas heeft iOS geen bèta-programma, waardoor je nog even moet wachten totdat de nieuwe feature wordt geïntroduceerd voor de stabiele versie. Wanneer de mogelijkheid tot het vastpinnen van gesprekken naar die stabiele versie komt, is op moment van schrijven nog niet bekend. Mocht de functie goed werken, dan zal dat moment niet lang op zich laten wachten. Wellicht komt de update al over een paar weken.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.