Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bètaversie Apex Launcher nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op12 mei 2017, 15:23 CategorieApplicaties

De Apex Launcher was ooit een van de populairste launchers voor Android. Om onbekende redenen stopten de ontwikkelaars twee jaar geleden echter ineens met het uitbrengen van nieuwe versies en uitrollen van nieuwe functies. Dat is, tot april. Toen was er plotseling het nieuws dat er een vernieuwde versie zou komen. Nu is daar de bètaversie van beschikbaar gemaakt.

Apex Launcher bètaprogramma

De ontwikkelaars van de Apex Launcher hebben daar vandaag het bètaprogramma voor online gezet. Voordat de definitieve versie vrijgegeven wordt, willen ze eerst feedback van gebruikers hebben. Daarom is het nu mogelijk om een nog onstabiele versie van de app te installeren.

Het bètaprogramma is in principe voor iedereen beschikbaar. Mocht je daaraan mee willen doen, moet je je eerst aanmelden voor de Google+ Community van Apex Launcher. Daarna kan je in de Google Play Store aangeven dat je tester wil worden en de bètaversie installeren.

Lancering definitieve versie

De bètaversie van de Apex Launcher is natuurlijk niet zo stabiel als de definitieve versie. De ontwikkelaars hebben laten weten binnenkort met een stabiele versie te komen, al is er geen precies tijdsframe bekend. In april werd nog gemeld dat de nieuwe versie in mei uitgebracht zou worden.

In deze vernieuwde versie van Apex, is de visuele stijl vernieuwd. Zo zijn de app-icoontjes aangepast en ziet het geheel er iets strakker uit. Verder zijn er vrijwel geen nieuwe functies toegevoegd aan de Apex Launcher, al laten de ontwikkelaars weten daar wel mee bezig te zijn. Die functies zullen ook via het bètaprogramma uitgerold worden.

Meer Android Launchers

De Google Play Store staat vol met launchers. Lees hier onze special met daarin de vijf beste launchers.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.