Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Binnenkort start het bètaprogramma van Android O, laat Google weten

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2017, 9:36 CategorieAndroid

Google heeft laten weten dat het bètaprogramma van Android N ten einde is gekomen en dat de bèta van Android O binnenkort van start gaat. Wanneer de publieke bèta van de nieuwste versie van Android beschikbaar is, is niet bekendgemaakt.

Bètaprogramma Android O binnenkort van start

Voor de laatste twee versies van Android waren Nexus- (en later ook Pixel-)eigenaars in staat deel te nemen aan een speciaal bètaprogramma, waarin ze de nieuwste Android-software konden testen voordat die algemeen beschikbaar was. Deze releases zijn soms wat buggy, maar dat weerhoudt menig Android-gebruiker er niet van zich toch aan te melden. Binnenkort is het aan deze mensen om Android O te testen: Google maakt namelijk bekend dat de publieke bèta van Android N ten einde is gekomen. Wanneer O wordt gelanceerd, is nog niet bekend.

Toen de ontwikkelaarsbèta van Android O werd gelanceerd, maakte Google duidelijk dat dit níet de publieke versie was en dat mensen zonder ontwikkelaarservaring deze versie ook niet zouden moeten downloaden. Op deze website kun je in de gaten houden wanneer het bètaprogramma van Android O van start gaat. Tegen die tijd lees je dat ook op Tablets Magazine. Binnenkort, in elk geval deze maand, verschijnt er een tweede versie van de ontwikkelaatsbèta, dus laten we hopen dat de publieke versie dan niet lang op zich laat wachten.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.