Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bouw je eigen honkbalteam op in Kairosofts Home Run High

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2017, 9:33 CategorieGaming

De Japanse spelontwikkelaar Kairosoft heeft deze week een nieuwe titel uitgebracht voor Android, genaamd Home Run High. In dit spel, dat nog niet verkrijgbaar is voor iOS, draait het om het opbouwen van een honkbalteam.

Download Home Run High voor Android

Net wanneer je denkt dat Kairosoft geen ideeën meer heeft voor de traditionele en vertrouwde gameformule die het bedrijf heeft omarmd, laat het team zien dat er nog altijd ergens inspiratie vandaan gehaald wordt. Voor de nieuwste game in de reeks simulatiespellen heeft Kairosoft gekeken naar het vooral in Amerika populaire honkbal en heeft op basis daarvan de game Home Run High ontwikkeld. Als speler krijg je de taak om een succesvol team te lanceren, terwijl je de spelers traint en zorgt voor een goede bedrijfsvoering.

Aanvankelijk krijg je te maken met een honkbalteam van een middelbare school, maar het doel is om de beste op aarde te worden. Naast spelers trainen, dien je ook te zorgen voor allerlei facilitaire bedoelingen en kun je meedoen aan verschillende toernooien. Bovendien moet je ervoor zorgen dat de spelers blij zijn en onderwezen worden, waardoor je toch een hoop hooi op je vork hebt. Home Run High is nu beschikbaar voor Android en heeft vooral positieve beoordelingen te pakken. Wanneer de game naar iOS komt, is helaas nog niet bekendgemaakt.

  • Home Run High
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.