Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chrome op Android krijgt meer mogelijkheden voor offline modus

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2017, 9:22 CategorieApplicaties

Google heeft een update uitgebracht voor Chrome op Android, die meer mogelijkheden toevoegt aan de offline functionaliteit van de app. Zo kun je de app offline de opdracht geven een pagina te downloaden wanneer je weer online bent.

Meer offline functies voor Chrome op Android

Chrome op Android heeft al een behoorlijk goede offline modus ingebouwd. Gebruikers zijn in staat een pagina offline beschikbaar te maken (te downloaden), zodat ze die kunnen bezoeken wanneer de pagina offline is of wanneer ze zelf geen internetverbinding hebben. Die mogelijkheden worden nu, dankzij een verse update, uitgebreid, laat Google weten. Zo kun je de populaire browser nu offline de opdracht geven een pagina te downloaden wanneer je weer online bent, zodat je die pagina kunt bezoeken wanneer je weer internet hebt.

Mocht je op dat moment wel toegang tot het internet hebben en wil je een specifieke pagina alvast opslaan voor later, dan kun je een link lang ingedrukt houden en Chrome op Android de opdracht geven een pagina alvast te downloaden voor later. Mocht je een artikel lezen en op een link klikken en erachter komen dat je ineens geen verbinding met het internet hebt, dan kun je op het knopje drukken waarmee je direct de pagina voor later kunt downloaden. Wanneer je dan weer verbinding met internet hebt, dan downloadt Chrome de pagina’s zelf.

  • Google Chrome
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.