Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #60

Geschreven door
Geplaatst op6 mei 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Telegraaf VNDG.

VNDG

De Telegraaf is afgelopen week gestart met een videoplatform onder de naam Telegraaf VNDG. In dezelfde week als de release is er ook direct een applicatie online gezet waarmee we de videocontent die De Telegraaf maakt kunnen bekijken. Zo mis je dus geen enkel filmpje meer en alle content is ook nog eens eenvoudig ingedeeld in categorieën als sport, nieuws, entertainment, misdaad, enzovoort.

Telegraaf VNDG

VNDG is gratis te downloaden in Google Play en de App Store.

  • VNDG

Voetbal International

Geen nieuwe app, maar wel een app die van een geheel nieuw uiterlijk is voorzien. Nadat de website van een nieuw design is voorzien, is ook de applicatie flink aangepakt. Met de applicatie wordt het eenvoudig om het laatste voetbalnieuws te volgen en om de verschillende competities in de gaten te houden. In de app kun je ook terecht voor voetbalvideo’s en uitgebreide achtergrondverhalen van de wedstrijden.

Voetbal International

Voetbal International is gratis te downloaden in Google Play en de App Store.

  • Voetbal International

Astro: Al Meets Email

Ongetwijfeld word je weleens wanhopig als je jouw e-mailbox na een aantal dagen weer eens opent. Gelukkig is er nu een Astrobot die jou kan helpen bij het ordenen van jouw e-mailbox. En het grootste voordeel is misschien nog wel dat de bot steeds slimmer wordt, waardoor hij na verloop van tijd steeds beter kan beoordelen of e-mails prioriteit hebben of juist niet. Met Astrobot is het ook mogelijk om je eenvoudig af te melden van nieuwsbrieven, omdat de bot alle mailtjes met zo’n link erin af kan gaan. Een ideale aanwinst dus als je mailbox net iets te vaak vol zit.

Astrobot

Astro: Al Meets Email is gratis te downloaden in Google Play en de App Store.

  • Astro: Al Meets Email

RDA Lezer

Als je als particulier een nieuwe auto koopt, ben je altijd verplicht om naar een servicepunt te gaan om de auto ook echt op jouw naam te krijgen. Dat is met een nieuwe app van RDW nu verleden tijd. Met de applicatie RDA lezer wordt het mogelijk om een voertuig eenvoudig over te kunnen schrijven. De app werkt tot op heden alleen via Android. De app kan alleen gebruikt worden als de auto overgeschreven wordt op naam van een particulier.

RDA Lezer

RDA Lezer is gratis te downloaden in Google Play.

  • Astro: Al Meets Email

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.