Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #61

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Prizmo Go.

Shazam

Shazam is natuurlijk geen nieuwe applicatie, maar gezien zijn volledig nieuwe design willen we hem toch zeker een plekje geven in dit artikel. Met de Shazam-app kun je erachter komen welk nummer je nou bijvoorbeeld op de radio hoort. Nu de applicatie een geheel nieuw design heeft gekregen, hebben de makers nieuwe functionaliteiten als nieuwe muziek ontdekken ook een beter plekje kunnen geven.

Shazam

Shazam is gratis te downloaden in Google Play en de App Store.

  • Shazam

MTV PLAY

MTV beseft ook dat je met de tijd mee moet gaan en dus heeft de tv-zender nu zijn eigen applicatie op de markt gebracht. De applicatie heet MTV Play en met die app kun je de populaire shows van de zender bekijken. Zo staan de complete seizoenen van onder meer Dutch Ridiculousness, Geordie Shore en Teen Mom 2 erop. Ook kun je met de applicatie nieuwe afleveringen eerder bekijken dan anderen.

MTV Play

MTV PLAY is gratis te downloaden in Google Play en de App Store.

  • MTV PLAY

Prizmo Go

Prizmo Go is een gloednieuwe app die het mogelijk maakt om eenvoudig teksten te digitalizeren. Ongetwijfeld heb je weleens teksten gehad waarvan je het handig zou vinden als je die ook op je telefoon zou hebben staan en eenvoudig zou kunnen bewerken. Met Prizmo Go is dit mogelijk. Je kunt teksten laten uitspreken, bewerken, kopiëren en plakken. De app is gratis, maar om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken dient 5,49 euro betaald te worden.

Prizmo Go is gratis te downloaden in de App Store.

  • Prizmo Go

Tribe

Tegenwoordig heb je genoeg apps op Android en iOS-toestellen voor videogesprekken, maar toch lijken ze niet echt van de grond te komen. Wellicht dat Tribe daar verandering in kan brengen. De simpele applicatie maakt het eenvoudig om videogesprekken met meerdere mensen te beginnen. Zo kun je onder meer een deel-link versturen en krijgen je vrienden een melding als er een gesprek begint.

Tribe is gratis te downloaden in Google Play en de App Store.

  • Tribe

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.