Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #62

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer In-Traffic Reply.

Boomerang

Een goede voorbereiding kan ervoor zorgen dat een vakantie een stuk soepeler verloopt. Als je naar het buitenland gaat, kan het bijvoorbeeld handig zijn als je een goede vertaalapp geïnstalleerd hebt staan. Boomerang is zo’n app. Deze applicatie laat niet alleen de tekst zien die jij graag vertaald wilt hebben, maar laat vervolgens ook zien hoe de vertaalde tekst eruit zou zien als je het weer in het Nederlands zou zetten. Dat voorkomt dat je straks iets zegt wat helemaal niet klopt.

Boomerang

Boomerang is gratis te downloaden in de App Store.

  • Shazam

AH Ruimte

Als Albert Heijn tegenwoordig een nieuwe spaaractie heeft, dan kunnen we ook rekenen op een nieuwe app. Met de AH Ruimtevaart actie is dat niet anders. Met de nieuwe app kunnen kinderen virtual reality en augmented reality ontdekken. Daarbij worden ze bij de hand genomen door niemand minder dan André Kuipers. Kinderen kunnen zo aan de slag met hun eigen reis naar onder meer de Maan, Mars en de IJsman van Jupiter.

AH Ruimte is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

  • AH Ruimte

In-Traffic Reply

Mobiele telefoons zijn levensgevaarlijk achter het stuur en Samsung heeft een tijdje gezocht naar een manier om smartphone-gebruik achter het stuur terug te dringen. In dat kader is nu een nieuwe applicatie ontwikkeld. Het gaat om In-Traffic Reply, een app die ervoor zorgt dat de mensen die jou een berichtje sturen terwijl je autorijdt gewoon beantwoord zullen worden. Dat gebeurt op ludieke wijze, zoals hieronder te zien is.

In-Traffic Reply is gratis te downloaden in Google Play.

  • In-Traffic Reply

Fidget Spinner

Fidget Spinners zijn momenteel razend populair onder de jeugd. Je kunt eigenlijk geen school binnenkomen of er is wel een Fidget Spinner aanwezig. Ook applicatie-makers willen hier graag een graantje van meepikken. Zo bestaat sinds kort de Fidget Spinner app waarbij je de spinner zo hard mogelijk moet laten spinnen. Met de applicatie kun je het ook opnemen tegen vrienden en familie.

Fidget Spinner is gratis te downloaden in Google Play en de App Store.

  • Fidget Spinner

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.