Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Desktop-applicatie van WhatsApp verschijnt binnenkort in de Windows Store’

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2017, 9:22 CategorieApplicaties

De verwachting is dat Windows-gebruikers binnenkort de officiële desktop-app van Whatsapp kunnen downloaden vanuit de Windows Store. Ook ziet het ernaar uit dat deze versie een directe overzetting zal zijn van de webversie die nu al beschikbaar is.

Desktop-app WhatsApp in de Windows Store

In de komende weken zullen er een aantal bekende en belangrijke apps in de Windows Store verschijnen, zoals bijvoorbeeld Spotify. De volgende in de rij kan mogelijk nog wel eens WhatsApp zijn, aangezien die app deze week is opgedoken in de digitale winkel. Wanneer je op de pagina bent en de winkel opent, dan is het helaas nog niet mogelijk de app te downloaden en te installeren. Maar het ziet er dus naar uit dat hier de basis wordt gelegd voor een officiële Windows-app, die straks voor iedereen, ook voor Windows 10 S, te downloaden zal zijn.

De desktopversie zal een directe overzetting zijn van de huidige webversie. Deze app zal ook op dezelfde manier gaan werken: je dient te allen tijde een smartphone met verbinding tot het internet aan te hebben staan, want anders zal je geen verbinding met je account kunnen maken. Verder schijnt het zo te zijn dat mensen tenminste de Anniversary Update moeten installeren, want met oudere versies van Windows 10 zal WhatsApp voor Windows 10 niet werken. Mocht je de app nu al willen uitproberen, dan kun je het installatiebestand hier downloaden.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.