Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Een nieuw apparaat met een rare bult, daar is Andy Rubin nu mee bezig

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2017, 10:52 CategorieHardware

Andy Rubin, voormalig Android-baas bij Google, is bezig met een nieuw apparaat. Uit een getwitterd plaatje valt af te leiden dat het om een soort phablet moet gaan, met een rare bult aan de bovenkant.

Van Android naar rare bult

En daar blijft het even bij, want Rubin wil verder niets verklappen tot 30 mei. Dan zal hij het nieuwe apparaat officieel voor het eerst aan de pers tonen. De verwachtingen zijn hooggespannen, want Rubin is niet de eerste de beste. Als mede-bedenker van Android heeft hij acht jaar bij Google gewerkt, als baas van de bijzonder succesvolle Android-afdeling. Waar hij er voor zorgde dat het mobiele besturingssysteem nu het meestgebruikte is op de hele wereld.

Essentials

Nadat hij zo’n drie jaar geleden Google verliet, is hij niet alleen samen met zijn vrouw een croissanterie in Californië begonnen, maar ook een firma met de naam Essentials. Dit bedrijf heeft nu het plaatje getwitterd dat bij dit artikel staat. Wat het is? Er wordt op van alles gegokt.

Google Tango

Zo zou de bubbel een 360-graden camera kunnen zijn, die ergens aan de bovenkant in een connector steekt. Het zou ook nog een scanner kunnen zijn van een of ander soort, bedoeld binnen de uitbreidingen die volgens de Google Tango-technologie aan een modulaire smartphone kunnen worden gehangen. Wellicht heeft het iets te maken met virtual of augmented reality.

Een ding is zeker: als Rubin op de overbevolkte smartphonemarkt een potje wil breken bij consumenten, moet hij wel met iets heel bijzonders komen. Dus daar is nu het wachten op.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.