Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste publieke bèta van iOS 10.3.3 nu beschikbaar voor iedereen

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2017, 9:23 CategorieiPad

Apple heeft woensdagavond Nederlandse tijd de eerste publieke bèta vrijgegeven van iOS 10.3.3. Alle testers kunnen de update downloaden. Mocht je je nog niet hebben aangemeld voor die bèta, dan is dat alsnog mogelijk via de website van Apple.

Download de bèta van iOS 10.3.3

Nadat Apple eerder deze week de bèta van iOS 10.3.3 had vrijgegeven voor ontwikkelaars, is het nu de beurt aan de publieke testers om de software-update binnen te halen. Mocht je je al hebben aangemeld voor het bèta-programma van Apple, dan krijg je snel een notificatie te zien die aanraadt de update te downloaden. De mensen die zich niet hebben aangemeld voor het programma, maar dat nog wel graag zouden willen doen, kunnen op de daarvoor bestemde pagina op de Apple-website terecht.

Maar let op, want dat neemt wel risico’s met zich mee. Dergelijke software is vaak niet stabiel en kan dus voor problemen zorgen op je apparaat. Later wordt iOS 10.3.3 officieel gelanceerd voor iedereen. De onderstaande iOS-apparaten kunnen de nieuwe versie van het besturingssysteem downloaden.

 • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Reacties

 1. Wil
  09 juli, 2017 om 22:07

  werkt deze versie 10.3.3 ook voor ipad 2

  • Wesley Akkerman
   12 juli, 2017 om 15:27

   Die iPad staat niet in het handige lijstje dat we in het nieuwsbericht hebben geplaatst, dus nee. :)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.