Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eind deze maand kondigt Asus mogelijk drie ZenFone 4-modellen aan

Geschreven door
Geplaatst op12 mei 2017, 10:31 CategorieAndroid

De verwachting is dat fabrikant Asus aan het einde van de maand drie ZenFone 4-modellen zal aankondigen, tijdens Computex 2017. Dat is een computerbeurs die jaarlijks wordt georganiseerd in Taiwan, waar veel producten worden aangekondigd.

Drie ZenFone 4-modellen op komst – gerucht

Asus zal mogelijk aan het einde van de maand drie nieuwe ZenFone 4-modellen gaan presenteren. Dat zou dan tijdens de Computex 2017-beurs in Taiwan moeten gebeuren, die plaatsvindt van 30 mei tot en met 3 juni. De drie verschillende modellen zouden alle drie verschillende specificaties en dus ook prijzen moeten gaan krijgen. De Max zou het goedkoopste model moeten worden en midrange specs gaan krijgen. Ook de andere twee versies zouden vallen in de midrange categorie, met ietwat betere specificaties.

Mogelijk wordt er ook een ZenFone 4S aangekondigd, die zou de beste specs gaan krijgen als we de geruchten mogen geloven. De ZenFone 4 Max is het toestel waar momenteel de meeste informatie over beschikbaar is. Het scherm zou 5,5-inch groot moeten zijn. Onder de motorkap zit mogelijk een Qualcomm Snapdragon 630 of 660, die onlangs zijn aangekondigd. De accu zou 4.000 of 5.000 mAh groot zijn en de vingerafdrukscanner zou dit keer in de thuisknop zitten. Meer informatie volgt mogelijk dus pas aan het einde van deze maand.

  • Delen:
Asus ZenFone 3 (ZE552KL)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.