Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

F.lux is nu ook in de Windows Store te vinden als applicatie

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2017, 9:52 CategorieApplicaties

De makers van de populaire f.lux-applicatie hebben de app in de Windows Store gezet, waardoor downloaden en gebruiken een eitje wordt. Met de app is het mogelijk de blauwe tinten uit een beeldscherm te filteren in de avond, wat rustiger voor de ogen is.

F.lux in de Windows Store

De app f.lux is vanaf nu ook te vinden in de Windows Store voor Windows 10. Daardoor is het nu nog gemakkelijker de app te downloaden en te gebruiken, helemaal voor de mensen die Windows 10 S op het oog hebben. Het is een Universal Windows Platform-app geworden, maar helaas is die niet beschikbaar voor Windows 10 Mobile. Met de applicatie is het mogelijk het blauwe licht afkomstig van je scherm in de avond te filteren. Dat levert een gele of rode tint op, wat vooral in de avond veel rustiger moet zijn voor je ogen.

En omdat je ogen dan beter tot rust komen, kun je ook beter in slaap komen. Dus f.lux is in feite een onmisbare app voor mensen die ook nog in de avond aan het werk zijn op hun laptop, tablet of pc met Windows 10. Op andere apparaten kun je ook soortgelijke apps downloaden. Mensen met een iOS-apparaat kunnen ook f.lux opzoeken en de mensen met een Android-apparaat doen er goed aan Twilight te downloaden. Beide apps filteren blauw licht in de avond. Sommige versies van Android en iOS hebben de avondmodus al ingebouwd.

  • f.lux
  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.