Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto’s en renders van Moto G5S laten midrange 5,5-inch phablet zien

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2017, 22:48 CategorieAndroid

Zowel foto’s als renders zijn de afgelopen dagen gelekt van de nieuwe Moto G5S, een nieuwe midrange phablet van Motorola. De phablet zou volgens de gelekte informatie lopen op een Qualcomm Snapdragon 625-processor, en Android 7.1.1 is het besturingssysteem.

Twee camera’s op de achterkant

In renders was al een dual-camera te zien op de achterkant van dit toestel. Nu er ook foto’s zijn uigelekt, laten die camera’s zich nog wat beter zien. In een rond stukje glas op de achterkant zitten de twee camera’s gebroederlijk naast elkaar, wat het geheel een beetje doet lijken op een soort stopcontact. Daaronder prijkt het logo van Motorola, een M in een soort kuiltje in de aluminium behuizing.

Vingerafdrukscanner

De twee camera’s op de achterkant zouden een resolutie van 13 megapixel krijgen. Er zitten ook twee led-flitsers onder. De kwaliteit van het scherm is voor een midrange toestel in orde, met een resolutie van 1080 pixels. Onder het scherm treffen we een fysieke homeknop aan die ook dienst doet als vingerafdrukscanner. De telefoon zou in vier kleuren worden uitgebracht, en het valt niet te verwachten dat hij veel duurder zal worden dan pakweg 250 tot 300 dollar.

Hoe Motorola dit toestel precies gaat noemen, is nog niet duidelijk. Moto G5S, of met de toevoeging Plus: alles is nog mogelijk. Het kan ook nog een Moto E4 of een Moto G4 worden. In ieder geval wordt het geen Moto Z2 Play, want die ziet er anders uit, weten we sinds kort.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.