Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gietvormen van nieuwe iPhone 8, iPhone 7S en iPhone 7S Plus op de foto gezet’

Geschreven door
Geplaatst op21 mei 2017, 17:00 CategorieiPhone

De gietvormen van de nieuwe iPhone 8, iPhone 7S en iPhone 7S Plus (of hoesjes daarvan) zouden op de foto zijn gezet. 9to5Mac neemt de foto’s van het Chinese sociale netwerk in ieder geval zeer serieus. De nog onaangekondigde telefoons zouden pas in oktober of november in de verkoop gaan.

iPhone 8

De gietvormen, die bedoeld zijn om de aluminium behuizing van de iPhones in te vervaardigen, onthullen de dimensies van de toestellen. Naast elkaar gezet is te zien hoe ze in dat opzicht van elkaar verschillen. Het is overigens niet geheel zeker of deze gietvormen bedoeld zijn voor de echte iPhones. Wellicht worden hier hoesjes mee gemaakt. Maar ook in dat geval onthullen de vormen de afmetingen en dimensies van de apparaten ten opzichte van elkaar. Zo is goed te zien dat de iPhone 8 iets breder lijkt te worden dan de iPhone 7S.

Drie nieuwe iPhones

Apple zou drie nieuwe iPhones op de markt brengen dit jaar. De iPhone 7S en iPhone 7S Plus zouden marginale verbeteringen bevatten ten opzichte van de huidige iPhone 7-generatie. Maar de iPhone 8 zou flinke vernieuwingen laten zien. Hoewel het toestel nauwelijks groter is dan de iPhone 7S met zijn 4,7-inch scherm, zou het toch een 5,8-inch scherm bezitten, dat van rand tot rand loopt. En dan bedoelen we alle vier de randen, want de homeknop wordt weggelaten.

Oled-scherm

Het scherm valt bovendien op omdat hierbij voor het eerst de oled-technologie zou worden gebruikt. Op de foto van de gietvormen is dat uiteraard niet te zien. Hierop is wel te zien hoe de twee camera’s van de nieuwe iPhone 8 worden gepositioneerd: onder elkaar, en waarschijnlijk bestemd om foto’s meer diepte te geven.

Verticaal geplaatste camera’s

De verticale cameramodule van de iPhone 8-mal is kennelijk zo gepositioneerd omdat de horizontale oriëntatie, die we nog op de iPhone 7S Plus zien, wellicht te breed was voor de achterkant van de iPhone 8.

Waterdicht

Over de iPhone 8 wordt verder gemeld dat de waterdichtheid is verbeterd, dat er 3D-gevoelige camera’s in komen te zitten en dat een Apple A11-chip de zaak aandrijft. De telefoon zou ook een grotere batterij krijgen. Over de 7S-telefoons wordt gemeld dat het mogelijk is dat de achterkant geheel van glas wordt vervaardigd, maar dat ze verder vrijwel overeenkomen met de huidige 7-generatie.

De prijs van de iPhone 8 zou aanzienlijk hoger worden dan die van de 7S-broers.

Of alles waar is, moet natuurlijk bij Apple-geruchten altijd maar worden afgewacht. De vormen die de mallen aangeven, komen in ieder geval overeen met eerdere gelekte foto’s.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.