Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Contacten voorzien van nieuw design, accountwisselaar en meer

Geschreven door
Geplaatst op12 mei 2017, 10:45 CategorieApplicaties

Google heeft de Google Contacten-app op Android van een update voorzien, die onder andere een nieuw design met zich meeneemt. De applicatie is alleen te gebruiken op de eigen Nexus- en Pixel-toestellen van de zoekmachinegigant.

Download de update voor Google Contacten

Google Contacten heeft vrijdag een update ontvangen. Deze app, waarmee je je contactpersonen binnen je Google-account beheert, is alleen te gebruiken op de Nexus- en Pixel-apparaten van de zoekmachinegigant. Versie 2.0 wordt nu uitgerold naar iedereen die de app gebruikt. Voor het grootste gedeelte is de app onveranderd gebleven. Wel kun je nu in het menu meerdere contactpersonen selecteren, waarna het mogelijk is ze samen te voegen, verwijderen, verplaatsen en labelen. De contactpersonenpagina heeft de grootste update gekregen.

Zo is de grote vierkante foto aan de bovenkant ingewisseld voor een kleinere en ronde foto van die persoon. De informatievelden eronder zijn ook ietwat aangepast: voortaan zie je direct het nummer van deze persoon, met daaronder de e-mailadressen. Voor de rest is er niets aangepast. Wel is er nog een floating action button (die zwevende knop die je in meerdere Android-apps aantreft) waarmee je snel dingen kunt toevoegen. Als laatste is er ook een accountwisselaar toegevoegd. Die bereik je door het hamburgermenu te openen.

  • Google Contacten
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.