Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google kondigt binnenkort mogelijk de iOS-versie van Google Assistant aan

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2017, 9:31 CategorieApplicaties

Bronnen die bekend zijn met de plannen van Google laten weten dat de iOS-versie van Google Assistant binnenkort wordt aangekondigd. De stemassistent is nu al beschikbaar op Android en via Google Home, de slimme speaker die nog niet in Nederland verkrijgbaar is.

Google Assistant voor iOS

Google kondigt binnenkort de beschikbaarheid van de Google Assistant, de slimme stemassistent van de zoekmachinegigant, aan voor iOS, melden bronnen die bekend zijn met de plannen van Google tegenover de website Android Police. De aankondiging zou nog wel eens kunnen plaatsvinden tijdens de Google I/O-conferentie, die volgende week van start gaat. Er zijn nog niet heel veel details beschikbaar, maar waarschijnlijk krijgen iOS-bezitters toegang tot de chatinterface (van Google Allo) en de stemgestuurde bediening (van Android).

Belangrijk detail: voorlopig zou de Assistant enkel beschikbaar zijn in de Verenigde Staten. Er is nog niets bekend over een release in Europa of in Nederland, dus op deze informatie moeten we nog even wachten. Het zou in elk geval geen vreemd moment zijn voor Google om een dergelijke stap te ondernemen, aangezien de software development kit onlangs beschikbaar gesteld is en ontwikkelaars dus hun ideeën kunnen implementeren. Ondersteuning voor het op één na grootste mobiele besturingssysteem kan de Assistant helpen groeien.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.