Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Hoesje van iPhone 8 laat verschil met andere iPhones goed zien’

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2017, 9:53 CategorieiPhone

Er is een foto opgedoken waarop we mogelijk het hoesje voor de aankomende iPhone 8 goed te zien krijgen, naast eerder verschenen iPhones. Waarschijnlijk krijgen we hierdoor een beeld van het verschil in grootte tussen de verschillende Apple-smartphones.

Hoesje van iPhone 8 opgedoken – gerucht

Het duurt waarschijnlijk nog enkele maanden voordat de nieuwste Apple-smartphone uitkomt, maar dat weerhoudt het internet er niet van met nieuws te komen over de onaangekondigde iPhone 8. Zo is er vandaag een hoesje opgedoken voor Apples nieuwste, die naast andere iPhones is gelegd. Zo krijgen we waarschijnlijk een idee van het verschil in grootte tussen de verschillende toestellen. Links van het lege hoesje ligt een reguliere iPhone 7, terwijl we rechts van het midden een veel grotere iPhone 7 Plus aantreffen.

Waarschijnlijk wordt de iPhone 8 dus een stuk kleiner dan de iPhone 7 Plus, terwijl die tegelijkertijd ook een stuk breder wordt. Wat dit betekent voor de grootte van scherm, is moeilijk in te schatten met dit materiaal. Mocht de nieuwe iPhone inderdaad een randloos (of zo goed als randloos) scherm krijgen, dan past er ongetwijfeld een groot display in deze behuizing. Ook is de opening voor de camera opvallend: op de 7 Plus ligt dat systeem nog horizontaal, maar op de 8 zal dat camerasysteem mogelijk dus verticaal geplaatst worden.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.