Huawei is begonnen met het uitrollen van Android 7.0 Nougat voor Honor 6X

03 mei 2017 1 Minuut 1 Reacties
honor-6x-foto-2

Huawei heeft bekendgemaakt dat de uitrol van de Honor 6X is begonnen. Het toestel krijgt daardoor toegang tot nieuwe features. De update is al sinds maart beschikbaar voor bèta-testers, waardoor - als het goed is - er nu geen fouten in de software zitten.

Honor 6X ontvangt update naar Android 7.0 Nougat

Eigenaars van de Honor 6X wachten al zeker een half jaar geduldig op de release van Android 7.0 Nougat. Toen het toestel op de markt kwam, kwam niet veel later ook de nieuwste versie van Android uit. Sinds afgelopen maart is de software al in de testfase, maar vanaf nu wordt die ook uitgerold naar iedereen die niet heeft meegedaan met de bèta. Omdat de update ongeveer twee maanden flink getest is, zouden er geen grove fouten meer aanwezig moeten zijn. De update wordt nu uitgerold en kan dus elk moment arriveren.

Het is nog niet bekend hoe groot het installatiebestand precies is, maar reken er in elk geval op dat je meer dan 1 GB kwijt zult zijn aan het downloaden. Zorg er dus voor dat je genoeg vrije ruimte op je toestel hebt staan. Download de software-update ook alleen via wifi, zodat je niet ineens door je databundel heen gaat. Naast de nieuwe functies van Android 7.0 Nougat, krijgen gebruikers ook toegang tot EMUI 5.0, met een optionele app-lade en machine learning-functies, waarmee het toestel zijn prestaties op jouw behoeften kan aanpassen.

Reacties (1)