Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei MediaPad M3 Lite 10 aangekondigd — maar alleen nog voor Polen

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2017, 10:54 CategorieAndroid

Huawei heeft dit weekend wederom een tablet aangekondigd, namelijk de Huawei MediaPad M3 Lite 10, maar voorlopig alleen voor Polen. Het is vooralsnog onduidelijk of de Chinese fabrikant deze tablet naar andere delen van de wereld gaan brengen.

Dit is de Huawei MediaPad M3 Lite 10

In de afgelopen weken heeft Huawei al een aantal tablets gepresenteerd en daar is er dit weekend nog eentje bij gekomen: de Huawei MediaPad M3 Lite 10. Deze tablet is vooralsnog alleen aangekondigd in en voor Polen, waardoor we dus nog niet weten of het apparaat ook naar Nederland zal komen. Het apparaat moet ongeveer 328 euro gaan kosten (omgerekend, de prijs in Polen is 1.399 Poolse zloty). Het gaat hier dan om het wifi-model. Voor het uitgebreidere model dienen mensen nog eens 200 Poolse zloty uit te geven, aldus Tablet Monkeys.

De Huawei MediaPad M3 Lite 10 is 7,1 millimeter dun en weegt 460 gram. De tablet beschikt over vier speakers, die het geluid kunnen afstellen op de manier waarop je de tablet vasthoudt. Het 10,1″-scherm heeft een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels. Ook zijn er twee camera’s aanwezig van allebei acht megapixel. De accu is 6.660 mAh groot. Verder zit onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 625, 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslagruimte. Deze tablet moet vanaf deze maand beschikbaar zijn in Polen.

  • Delen:
Huawei MediaPad M3 Lite 10
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.