Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram breidt mogelijkheden van privéberichten binnen app uit

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2017, 9:36 CategorieApplicaties

Instagram heeft aangekondigd dat de mensen die elkaar privéberichten sturen via het sociale netwerk toegang krijgen tot meer mogelijkheden. iOS-gebruikers krijgen op dit moment toegang tot net iets meer mogelijkheden dan Android-gebruikers.

Meer doen in privéberichten van Instagram

De fotodeeldienst Instagram is allang geen plek meer waar je alleen kekke kiekjes plaatst van je eten of de exotische locaties die je bezoekt. De dienst moet kunnen concurreren met allerlei andere applicaties, zoals bijvoorbeeld Snapchat of Telegram. Daarom heeft het team achter de app ervoor gezorgd dat er nu meer mogelijkheden zijn voor de mensen die elkaar privéberichten sturen via het netwerk. Deze mogelijkheden zijn nu allemaal al beschikbaar voor iOS, terwijl Android-gebruikers nog moeten wachten op enkele features.

Zo hebben iOS-gebruikers nu al toegang tot de optie foto’s en video’s in landschap- of portretmodus te versturen naar elkaar. Voorheen moest die media worden gecropt, zoals dat ook voor de schermen gebeurt op het sociale netwerk. Dit moet ervoor zorgen dat mensen sneller dingen met elkaar kunnen delen. Daarnaast kunnen zowel Android- als iOS-gebruikers nu links met elkaar delen, die vervolgens worden voorzien van een kleine preview in de chat. Wanneer Android-gebruikers ook de andere functie krijgen, is nog niet bekendgemaakt.

  • Instagram
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.