Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instant Games voor Facebook Messenger is nu wereldwijd beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2017, 9:24 CategorieApplicaties

De dienst waarmee mensen kunnen gamen binnen Facebook Messenger, Instant Games, is nu wereldwijd beschikbaar voor iedereen. De uitrol is in elk geval begonnen, maar het kan nog enkele weken duren voordat alle 1,2 miljard gebruikers de functie gaan tegenkomen.

Instant Games binnen Facebook Messenger

Vorig jaar in november kondigde Facebook Instant Games aan voor Facebook Messenger. Deze dienst, waarmee gebruikers van Facebook Messenger games met elkaar kunnen spelen binnen de populaire chatdienst, is sindsdien beschikbaar in de Verenigde Staten. Maar daar komt vanaf vandaag verandering in, maakt Facebook bekend. Het bedrijf is namelijk begonnen met het uitrollen van de feature naar alle 1,2 miljard gebruikers die de dienst wereldwijd gebruiken. Maar het kan nog enkele weken duren voordat iedereen er toegang tot heeft.

Daarnaast krijgt ook iedereen meteen toegang tot rijke gameplayfuncties, zoals games die je om beurten speelt. Ook worden er bots geïntroduceerd, die game-ontwikkelaars kunnen inzetten voor het benoemen van prestaties, beloningen of nieuwe content. En afhankelijk van waar je woont en welk apparaat je gebruikt, kun je toegang krijgen tot zo’n vijftig games; elke week worden er nieuwe titels toegevoegd. Wanneer je hier in Nederland precies met Instant Games aan de slag kunt, hangt nog in de lucht — maar de dienst is dus onderweg.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.