Apple lanceert iOS 10.3.2 met meerdere beveiligingsupdates en bugoplossingen

16 mei 2017 1 Minuut 0 Reacties
iOS-10-1

Apple heeft maandagavond Nederlandse tijd de nieuwste versie van het iOS vrijgegeven met belangrijke updates, namelijk iOS 10.3.2. Het is van belang dat je deze update binnenhaalt, zodat je apparaat beter beveiligd is tegen online gevaren.

Download iOS 10.3.2 voor iPhone en iPad

Je kunt vanaf heden de nieuwste update voor iOS downloaden. Het gaat om versie iOS 10.3.2, die een aantal bugoplossingen en prestatieverbeteringen met zich meebrengt. Het is dus van belang dat je deze update zo snel mogelijk binnenhaalt, zodat je helemaal up-to-date bent tegenover een groot aantal online dreigingen.

iOS 10.3.2 is beschikbaar voor het gros van de iPods, iPhones en iPads die ook naar de vorige versie geüpdatet konden worden. Het gaat om de volgende modellen:

  • iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7 en iPhone 7 Plus
  • iPad 4, iPad Air en de iPad Air 2
  • iPad Pro, iPad Pro 9.7 en iPad 2017
  • iPad mini 2, iPad mini 3 en iPad mini 4
  • iPod touch, de zesde generatie
 Als het goed is krijg je automatisch een melding van de update, maar als je niet wil of kunt wachten, kun je ook op de volgende manier de installatie van de update starten:
  1. Ga naar de instellingen op je iPhone, iPad of iPod.
  2. Druk op “algemeen”.
  3. Ga naar “Software-update”.
  4. Als het goed is krijg je nu stappen op je scherm te zien die je kunt volgen.

Reacties (0)