Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Komst OnePlus 5 nu officieel door fabrikant zelf bevestigd

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2017, 23:50 CategorieAndroid

OnePlus heeft officieel min of meer bevestigd dat de OnePlus 5 er binnenkort aankomt. De opvolger van de OnePlus 3T wordt al een tijdje deze zomer verwacht, en daar lijkt nu meer zekerheid over te zijn.

Hello 5

Op Weibo, het Chinese sociale netwerk, heeft OnePlus een officieel account waarop niets anders werd gezet dan het logo van het bedrijf en de tekst ‘ Hello 5’ . En daarmee moeten de fans het voorlopig doen, want meer dan dat is er niet onthuld.

Gearbest

Gelukkig hebben we de geruchtenmachine nog, die eerder wist te vermelden wat de OnePlus 5 in huis heeft. Ook Gearbest, een Chinese webwinkel die ook in Nederland verkoopt, weet nu alvast de specs te melden. Een 5,5-inch scherm met 2K-resolutie van 2560 x 1440 pixels, een Snapdragon 835-processor met acht kernen geklokt op 2,35 Ghz, Android 7.1, een 23-megapixel achtercamera en een 16-megapixel frontcamera zijn de belangrijkste eigenschappen van deze telefoon. De resolutie van de achtercamera is wellicht verdeeld over de twee camera’s, die onder elkaar in de behuizing zijn opgenomen.

Prijsvechter

De internationale versie van de telefoon zou worden uitgerust met maar liefst 8GB ram en 64GB opslaggeheugen. Oppomart heeft al eerder een prijs onthuld: 449 dollar voor deze phablet. Daarmee belooft ook de OnePlus 5 een prijsvechter te worden, net als al zijn voorgangers. Het toestel beschikt over dezelfde hardwarespecificaties als toptoestellen van Samsung, HTC en LG, terwijl het maar de helft kost.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.