Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Korte video laat groot schermglas zien van Samsung Galaxy Note 8’

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2017, 12:04 CategorieAndroid

Er is een korte video opgedoken waarin we mogelijk het glas van het scherm van de Samsung Galaxy Note 8 te zien krijgen. Het ziet er naar uit dat ook de onaangekondigde Galaxy Note 8 wordt voorzien van een zo goed als randloos design.

Zo groot wordt mogelijk het scherm van de Galaxy Note 8

Over de Samsung Galaxy Note 8 lijkt het internet unaniem hetzelfde te denken: dit toestel moet groter en beter worden dan de Galaxy S8 en Galaxy S8+ (en natuurlijk de Samsung Galaxy Note 7). Vandaag is er een korte video opgedoken waarin we mogelijk het glas van het scherm van de onaangekondigde Galaxy Note 8 te zien krijgen. De video duurt tien seconden en komt uit China, en toont een groot schermglas. Daardoor leeft het idee weer dat de Note 8 wordt voorzien van een scherm met een formaat van 6,3- of 6,4-inch.

Te vergelijking: de Samsung Galaxy S8 heeft een 5,8-inch scherm en de Galaxy S8+ een 6,2-inch scherm — de onlangs aangekondigde Xiaomi Mi Max 2 heeft een scherm van 6,44-inch. De video roept nu echter ook vragen op: wat zal de resolutie zijn en krijgt de Samsung Galaxy Note 8 inderdaad een thuisknop? En welke functies zal die thuisknop gaan aanbieden? Plus: wat kan de Galaxy Note 8 betekenen voor de Gear VR — als we kunnen rekenen op een 4K-display, dan lijkt dat de volgende stap voor die virtualrealitybril te zijn.

Samsung heeft uiteraard niet gereageerd op de geruchten. Wanneer de Note 8 wordt gepresenteerd, is niet bekend.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Reacties

  1. Johny
    27 mei, 2017 om 9:46

    Ik heb note 4 graag ook laat u weet waneer kan niuew updaten
    Mvg klant ntoe johny

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.