Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Je kunt je nu registreren voor de publieke bèta van Android O

Geschreven door
Geplaatst op17 mei 2017, 19:38 CategorieAndroid

Mocht je mee willen doen met het testen van nieuwe Android-software, dan kun je je nu aanmelden voor de publieke bèta van Android O. Helaas geldt dat alleen voor de mensen die een moderne Nexus- of Pixel-smartphone hebben liggen.

Meld je aan voor publieke bèta van Android O

Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor de publieke bèta van Android O. Net als vorig jaar stelt Google ook nu mensen in staat mee te doen met het testen van nieuwe Android-software. Vorig jaar konden mensen helpen bij het testen van Android N (wat uiteindelijk Android 7.0 Nougat werd) en dit jaar is dat dus voor O (waar we helaas nog geen naam voor hebben). Als je dit jaar mee wil doen, heb je wederom een Nexus of Pixel nodig. Andere smartphones, die niet van Google zijn, kunnen zich helaas niet aanmelden voor de bèta.

De apparaten die aangemeld kunnen worden zijn Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player, Pixel C, Pixel en Pixel XL. Reken er maar niet op dat je in de komende maanden meer toestellen op dat lijstje zult zien staan. Uiteraard dien je je nog even te registreren, maar je kunt ook op elk moment uit de publieke bèta stappen. Wanneer je maar wil — het kan soms zijn dat bèta-software raar reageert en dat wil je waarschijnlijk niet op je toestel waar je dagelijks mee omgaat. Registreren voor de publieke bèta kan via deze link.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.