Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LastPass kan voortaan ook tweestapsverificatiecodes opslaan

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2017, 10:22 CategorieApplicaties

De makers van LastPass, een wachtwoordenmanager, hebben een update uitgebracht voor de applicaties die beschikbaar zijn voor Android en iOS. De app is in staat om voortaan ook tweestapsverificatiecodes op te slaan.

Download de update voor LastPass

Het is verstandig per account een ander wachtwoord in te stellen, maar dat betekent ook direct dat je al die wachtwoorden moet onthouden. Dat is niet altijd even tof, maar gelukkig zijn er ook al oplossingen voor. Wachtwoordmanagers, zoals LastPass, bieden al jaren een oplossing aan: ze slaan wachtwoorden versleuteld op en kunnen ze aanbieden wanneer je ze nodig hebt. Dit weekend hebben de makers een update uitgebracht voor de apps die beschikbaar zijn op Android en iOS, die een handige functie toevoegt.

LastPass kan voortaan namelijk ook tweestapsverificatiecodes opslaan. Je dient die functie nog wel even te activeren binnen de instellingen van de apps, maar daarna wordt de informatie gesynchroniseerd over al je apparaten. Mocht je overal nog steeds hetzelfde wachtwoord voor gebruiken, dan zul je wellicht het nut hier niet van inzien. Maar wanneer je het licht hebt gezien en overal een ander wachtwoord voor hebt, dan is dit een handige aanvulling. Los van het feit dat wachtwoordenmanagers ook wel eens gekraakt kunnen worden.

  • LastPass
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.