Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Legendarische Pokémon verschijnen deze zomer in Pokémon GO’

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2017, 9:55 CategorieGaming

Het zou zomaar kunnen zijn dat we deze zomer dan toch echt enkele legendarische Pokémon kunnen vangen in de game Pokémon GO. Om welke Pokémon het gaat is nog niet bekend, maar mogelijk worden het Articuno, Zapdos en Moltres.

Legendarische Pokémon in Pokémon GO

Mogelijk verschijnen enkele legendarische Pokémon deze zomer in de game Pokémon GO. Als we het hoofd van de marketingafdeling binnen ontwikkelaar Niantic Labs, Archit Bhargava, mogen geloven, dan wordt de aankomende zomer ‘legendarisch’. Veel meer dan dat heeft Bhargava helaas niet naar buiten gebracht, maar het woord ‘legendarisch’ gebruik je niet zomaar in de context van Pokémon GO. Tot op heden zijn de eerste en tweede generatie mythische Pokémon nog niet officieel vangbaar in de game, dus het zou eens tijd worden.

Een paar dagen geleden was Bhargava aanwezig bij de Webby Awards-show, waar hij de woorden “This summer will be legendary” uitsprak (te zien na negentien minuten in de bovenstaande video). Hoewel je daar geen definitieve conclusie aan kunt hangen of uit kunt opmaken welke Pokémon er dan aankomen, lijkt het in elk geval zo te zijn dat de legendarische Pokémon dus deze zomer zullen arriveren. Het zou in elk geval een mooie aangelegenheid zijn om het eenjarige jubileum van de populaire augmentedrealitygame te vieren.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.