Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer details opgedoken over de Motorola Moto Z2 Play

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2017, 9:44 CategorieAndroid

De Motorola Moto Z2 Play is opgedoken in de GFXBench, waardoor er nu meer details over het onaangekondigde toestel naar buiten zijn gekomen. Eerder kwam al naar buiten dat de Moto Z2 Play het zonder een grote accu moest gaan doen.

Dit weten we al over de Motorola Moto Z2 Play

In de afgelopen weken is er enorm veel informatie gelekt over de onaangekondigde Motorola Moto Z2 Play. Het toestel moet nog worden aangekondigd, maar dat lijkt op dit moment slechts nog een formaliteit dan de bevestiging die we zouden zoeken. Het apparaat is namelijk opgedoken in een benchmark, de GFXBench, waardoor we vrijwel alle technische specificaties weten. Zo zal het toestel draaien op Android 7.1.1 Nougat, zal het scherm 5,5-inch groot zijn en zal de schermresolutie 1.920 bij 1.080 pixels gaan bedragen.

Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 626, inclusief 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte (waar 51 GB van beschikbaar is), dat uitbreidbaar is met een micro-sd-kaart. De accu zal inderdaad 3.000 mAh zijn, in tegenstelling tot berichten die onder de 3.000 mAh zaten. Desondanks is dat aanzienlijk minder dan de 3.500 mAh die aanwezig was in de voorloper van deze grote smartphone. Wellicht zal de efficiëntere processor minder energie verbruiken — maar of dat het gemis opvangt, is nog onduidelijk.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.