Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft organiseert op 23 mei wederom een evenement

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2017, 10:18 CategorieWindows

Microsoft heeft bekendgemaakt dat er op 23 mei wederom een evenement plaatsvindt waarop een aantal aankondigingen worden gedaan. Wat het bedrijf precies op die dag zal aankondigen, is helaas nog niet bekendgemaakt.

Microsoft-evenement op 23 mei

Op 2 mei organiseerde Microsoft al een evenement dat in het teken stond van onderwijs en educatie, waar onder meer Windows 10 S aangekondigd is. Volgende week vindt ontwikkelaarsconferentie Build 2017 plaats. Alsof dat nog niet genoeg is, organiseert de softwaregigant op 23 mei nog een evenement, ditmaal in Shanghai, China. Wat we van dat evenement mogen verwachten, is helaas niet bekendgemaakt. We weten dat de presentatie daar om zeven uur lokale tijd van start gaat. Er is al een evenementenpagina online gezet.

Waarschijnlijk zal Microsoft tijdens deze presentatie de tijd nemen om nieuwe hardware aan te kondigen. Wat voor hardware dat wordt, is natuurlijk nog niet bekend. Panos Panay, verantwoordelijk voor alle apparaten binnen Microsoft, zal ook aanwezig zijn. Verder zal er zowel globaal als regionaal nieuws worden gedeeld. Zeven uur in de avond start de presentatie: dan is het één uur in Nederland. Verwacht dus rond die tijd op die dag een update over een nieuw apparaat waar we mogelijk wereldwijd van kunnen gaan genieten. Surface Pro 5, misschien?

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.