Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft presenteert nieuwe Whiteboard-applicatie voor Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2017, 15:17 CategorieAccessoires

Microsoft heeft tijdens een evenement in Shanghai een nieuwe Whiteboard-applicatie aangekondigd voor Windows 10. De app is specifiek ontworpen om te gebruiken op de Microsoft Surface Pro-tablets en andere Surface-producten van de softwaregigant.

Whiteboard voor Windows 10

Microsoft heeft dinsdag een nieuwe Whiteboard-applicatie aangekondigd voor Windows 10. De app is ontworpen met de Microsoft Surface Pro-apparaten in het achterhoofd en alle andere apparaten die de naam Surface dragen. De applicatie wordt op dit moment getest door de mensen die meedoen met de private preview voor Surface Hub-apparaten en stelt mensen in staat samen te werken aan een project. Ook kan de app vormen herkennen, tafels uitrekenen en kan bepaalde cellen in een overzicht van een schaduwkleur voorzien.

Later dit jaar zal de Whiteboard-app beschikbaar zijn voor alle Surface-apparaten en mensen in staat stellen echt samen te laten werken aan een aantal dingen. Daarnaast verbetert Microsoft ook de inktervaring binnen de Office-applicaties. Abonneehouders van Office 365 krijgen volgende maand toegang tot nieuwe potloodtexturen en inkteffecten, en laat mensen een speciale case personaliseren met daarin de favoriete pennen, potloden, highlighters en meer — en al die favorieten worden gesynchroniseerd over al je Surface-apparaten.

Of deze functies ook allemaal direct naar Nederland toe zullen komen, is op dit moment nog niet bekend.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.