Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Surface Pro 4 krijgt update voor verbeterde slaapmodus

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2017, 11:08 CategorieMicrosoft

Microsoft heeft een update klaargezet voor de Surface Pro 4. Deze update zorgt ervoor dat de tablet beter omgaat met de slaapmodus, waardoor de batterij langer meegaat en de stabiliteit wordt verbeterd.

Het is dus geen spectaculaire update, maar wel een handige. Er zit ook een handvol tweaks bij waarmee je de helderheid en dat soort accubesparende zaken handig kunt instellen.

Updates

Met de introductie van Windows 10 heeft Microsoft bezworen dat gebruikers tot in lengte van jaren updates zouden krijgen. Dus hier is er weer eentje. Op deze pagina van Microsoft kun je hem downloaden. Er staat een hele rij updates, in zowel zip- als msi-formaat. Microsoft belooft dat elke Surface Pro 4 ermee kan omgaan. Ze zijn tussen 200 en 600 mb groot.

Accubesparing

De batterijbesparing in de slaapmodus wordt dus met deze update verbeterd. De aanraakgevoeligheid van het scherm wordt uitgezet als de cover wordt gesloten. Problemen die wel eens bestonden bij het ontwaken uit de slaapmodus met de helderheid van het scherm, zijn opgelost. De algehele stabiliteit van het systeem is eveneens verbeterd.

Surface Pro

Met de update bevestigt Microsoft dat de Surface Pro 4 een relevant apparaat blijft, hoewel er inmiddels een opvolger is gepresenteerd in het gedaante van de Surface Pro zonder nummer. Wil je weten wat de belangrijkste verschillen zijn tussen de Surface Pro 4 en zijn opvolger, klik dan op de link hierboven.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.