Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft toont per ongeluk het nieuwe uiterlijk van het actiecentrum

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2017, 10:25 CategorieWindows

Microsoft heeft per ongeluk het nieuwe design van het actiecentrum van Windows 10 laten zien en daar is een screenshot van gemaakt. Het vernieuwde centrum ziet er helemaal anders uit en moet de mogelijkheden overzichtelijker presenteren.

Zo ziet het nieuwe actiecentrum van Windows 10 eruit

Microsoft heeft onlangs een nieuwe testversie van Windows 10 gelanceerd voor computers, die een groot aantal veranderingen zal doorvoeren. In een post van Microsoft legt de softwaregigant uit wat er allemaal veranderd is. Ook had Microsoft een aantal afbeeldingen in die post gezet. Een aantal van die afbeeldingen zijn inmiddels verwijderd, maar Windows Central was zo slim om die afbeeldingen op te slaan. Op één daarvan is namelijk te zien hoe het nieuwe actiecentrum van Windows 10 eruit kan komen te zien.

Rechts onderin zie je de nieuwe slider voor de helderheid staan. Ook is het opvallend dat Microsoft het aantal knoppen heeft verminderd, en de tekst onder de knoppen heeft gezet. Boven de knoppen zie je enkele handige functies staan, zoals alle instellingen, het netwerk, verbinding maken, scherm projecten en de vpn-verbinding. Wanneer Microsoft dit actiecentrum zal introduceren, is helaas niet bekend. Het kan zijn dat we de nieuwe interface gaan tegenkomen met de release van de Windows 10 Fall Creators Update, die later dit jaar uitkomt.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.