Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Minuscule update voor Pokémon Go

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2017, 23:32 CategorieGaming

Het nog altijd erg populaire smartphonespel Pokémon Go heeft in het buitenland een kleine update gekregen. Producent Niantic heeft laten weten dat er twee kleine dingetjes worden verbeterd, waar je op het eerste gezicht niet zoveel aan hebt. In Nederland moet de update nog worden uitgerold.

Medaille

De update voor Android heet 0.63.1 en die voor iOS heet 1.33.1. Beide versies brengen volgens informatie van Niantic slechts twee nieuwe zaken met zich mee: ondersteuning voor Braziliaans-Portugees, en als je op een medaille tikt, krijg je te zien hoe ver je al onderweg bent naar de volgende medaille van dat soort.

Bugfixes

Echter, Niantic verstopt wel eens belangrijkere zaken onder de motorkap, en het zou weinigen verbazen als dat bij deze kleine update ook het geval zou zijn. Er zijn ongetwijfeld wat bugfixes in verwerkt, en wellicht ook een wegbereider voor toekomstige nieuwe functies in het spel. Dit is alleen nog niet ontdekt. De update is zoals gezegd nog niet in Nederland te downloaden, dus we moeten even wachten totdat het hier in de App Store en de Google Play Store verschijnt.

Cheaters

Pokémon Go is minder populair dan toen het net begon, in juli vorig jaar. Maar het is nog altijd een van de meest gespeelde smartphonespellen en Niantic blijft het ondersteunen. Nog niet zo lang geleden kwam er een update waardoor het cheaters moeilijker wordt gemaakt.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.