Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mobiele game Titanfall: Assault aangekondigd voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op4 mei 2017, 10:11 CategorieGaming

Er is inmiddels een tweede mobiele Titanfall-game aangekondigd. Laten we hopen dat deze versie wel Google Play en de App Store bereikt. De eerste mobiele game uit de serie werd namelijk op een laat moment van ontwikkeling alsnog geannuleerd.

Twee mobiele game van Titanfall onderweg

De Zuid-Koreaanse ontwikkelaar Nexon heeft een tweede Titanfall-game aangekondigd voor Android en iOS. Dat is verrassend, aangezien de eerste game in de serie voor mobiele apparaten op het laatste moment werd geannuleerd. De Zuid-Koreaanse ontwikkelaar heeft laten weten dat de gesloten bèta binnenkort van start gaat met een kleine groep spelers. Laten we hopen dat deze game dan niet wordt geannuleerd na het sluiten van de bèta en dat het spel daadwerkelijk de digitale winkels Google Play en de App Store bereikt.

Titanfall: Assault is een PvP real-time strategiespel waarin spelers Titans en Pilots loslaten in snelle en soepele gevechten. Als speler zie je alle Titans en Pilots in beeld staan, maar eigenlijk is Assault een kaartspel. Je moet je deck uitbouwen en beter maken, waarna je verschillende kaartcombinaties kunt maken en andere spelers keihard kunt afstraffen wanneer ze een fout maken. Het spel wordt in samenwerking met onder meer Remedy Entertainment gemaakt. Wanneer de game precies zal verschijnen, is momenteel niet bekend.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.