Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit moet je weten over de grote update voor Fire Emblem Heroes

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2017, 11:19 CategorieGaming

Op 2 mei verschijnt er een grote update voor de game Fire Emblem Heroes. Zo wordt er een nieuwe held gepresenteerd: de Nohrian Prince. Dit moet je weten over de grote update die Nintendo zal uitbrengen voor het populaire free-to-play-spel.

Grote update voor Fire Emblem Heroes: dit moet je weten

Op 2 mei verschijnt er een grote update voor het populaire free-2-play-spel Fire Emblem Heroes. Nintendo heeft daarom informatie verschaft over de software-update, die een aantal dingen zal toevoegen aan de game. Zo wordt er een compleet nieuwe held geïntroduceerd, genaamd de Nohrian Prince. Voordat je echter toegang krijgt tot die prins, met een aantal speciale eigenschappen en vaardigheden, moet je vechten op een nieuwe kaart en een aantal vijanden verslaan. Daarna krijg je de kans het op te nemen tegen die Nohrian Prince.

Ook komt er een nieuw Arena Renewal-systeem, dat spelers in staat stelt kostbare Orbs te ontvangen op basis van hun rangplaats. Hoe hoger de rangplaats, de groter de hoeveelheid Orbs. En met die Orbs kun je missies starten of helden vrijspelen. Verder wordt er een nieuw type ondergrond gepresenteerd: forten. In een fort is de verdediging van een unit hoger dan gebruikelijk. Daarnaast zijn er nieuwe magie-effecten aanwezig. Ook is het goed om te weten dat je nu een hogere kans hebt op zeldzame vijf-sterren-personages, dus sla vooral je slag.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.