Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola heeft vier nieuwe 5,5 inch phablets in de pijplijn

Geschreven door
Geplaatst op14 mei 2017, 11:21 CategorieAndroid

Motorola heeft maar liefst vier nieuwe 5,5-inch phablets in de pijplijn. Dat blijkt uit een foto die is gelekt van een presentatie van de nieuwe line-up.

Twitterreporter @evleaks (Evan Blass) heeft de foto onthuld. Hij kreeg hem zelf via een tip binnen. Te zien is het complete toekomstige aanbod van Motorola op telefoongebied dit jaar.

Snapdragon 835

De phablets worden in alle categorieën uitgebracht: high-end, mid-range en low-end. De high-end phablets worden de vernieuwde Moto Z Play en Z Force. Die zouden worden voorzien van een Snapdragon 835-processor, wat de snelste en duurste processor op de markt is. Dat die processor er in zit, valt af te leiden uit de toevoeging 1GB lte.

Middensegment

In het middensegment vinden we de Moto gS+. Wat die precies in huis heeft, valt uit de foto niet af te leiden, maar in ieder geval krijgt hij twee achtercamera’s. Een segmentje lager komen we de Moto e Plus tegen. Die krijgt als voornaamste bijzonderheid een 5000 mAh batterij.

Vijf segmenten

Er staan nog meer telefoons op de foto, maar de rest valt niet binnen de phablet-categorie. Die telefoons hebben schermen van 5 of 5,2 inch. Motorola heeft de telefoons verdeeld in vijf segmenten. Bovenaan is de Z-lijn, met ‘unlimited capabilities’. Daaronder de X-lijn, ‘unlimited perfection’. Nog eentje naar beneden is de G-lijn, ‘unlimited premium’.

Weer een lijntje verder naar onderen is de E-lijn, ‘unlimited value’. En de onderste, en goedkoopste, lijn is de C-lijn: ‘unlimited essentials’. Allemaal mooie termen, maar het komt erop neer dat de Z-lijn de high-end lijn is en de C-lijn de goedkoopste, met telefoons die qua hardware de minst bijzondere specs hebben. En alles daar tussenin. Motorola wil kennelijk de hele markt afdekken met producten in alle prijscategorieën.

Motomods

Motomods, waarmee je toestellen met bijvoorbeeld een andere achterkant, een betere camera of een dikkere batterij kunt aanpassen, komt terug in de Z-lijn. Hier worden op de betreffende foto verder geen bijzonderheden over onthuld.

Jammer genoeg onthult de foto ook niets over een tablet, waar Motorola volgens eerdere geruchten mee bezig zou zijn. Dat zou de eerste Motorola-tablet moeten worden sinds lange tijd.

Te verwachten valt dat de telefoons op de foto pas in de tweede helft van dit jaar worden gepresenteerd en verkocht.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.